tiistai 22. kesäkuuta 2010

Lähikuvassa: työpiste



Heti ensimmäisenä haluan kiittää kaikkia arvontaan osallistuineita ja muistutan että edelleen saa osallistua! Ihania ehdotuksia, lisää LISÄÄ!! Arvontaan pääset osallistumaan täältä



Olen kuullut ehdotuksianne ja jotenkin olen lukevinani sieltä tällaisen toiveen: sisustusta ja tuunausta =D Mikäs siinä, kummatkin lähellä sydäntä, toinen itse asiassa joka päiväinen työnikin. Ajattelin seuraavaksi paljastaa teille työnurkkaukseni (varsinkin nyt kun sitä on vähän siivottu, isot lehtipinot on heitetty roskiin, laskut maksettu ja meikitkin kerätty nätisti pussukkaan...)

Ensimmäisenä remontin alle pistettiin makuuhuone. Kun muutimme tähän asuntoon, olin aivan innoissani isosta makuuhuoneestamme. Huoneellahan on kokoa rapiat 25 neiliötä, joten tilaa oli ruhtinaallisesti. Kaiken sen remontin keskellä PITÄÄ olla huone, jossa pääsee lepäämään ja nauttimaan olostaan. En oikein muista kumpi meistä keksi tehdä koko huoneen levyisen työpisteen ikkunoiden eteen, mutta olen todella tyytyväinen siihen. Se on niin näpsäkkä. Pituutta työpöydällämme on vajaat 4 metriä ja se yltää seinästä seinään. Saman pöydän äärelle on saatu laitettua meikkauspiste, työpiste ja televisio ja sen alle kaikki oheiskrääsä.

Ihaninta kodissamme on ehdottomasti isot ikkunalaudat. Rakastin edellisen asuntomme ikkunalautoja olohuoneessa, ne olivat vielä syvemmät, mutta ei auta valittaa, onhan nämä nykyisetkin standardia isommat. Ja kätevät. Ikkunalaudalle olen saanut sovitettua kaikki ihanimmat kirjat, jotka haluan aina pitää käden ulottuvilla. Talvella ne samaiset kirjat toimivat itse asiassa eristeenä talven pakkasilta, nuo vanhat ikkunat kun tahtoo vetää vaikka ne kuinka tilkkisi. Ja ne sopivasti tarjoavat mahdollisuuden yrittää välttää kaikkea ikävää niin kuin laskun maksua. Kun edessä on laskupino, voin vain nostaa katseen, ottaa jonkin kauniin sisustuskirjan käteen ja karata vähäksi aikaa pois todellisuudesta!

Tuoli on itse asiassa löytöjä kellarin saunatiloista. Meidän isä osti tuolit saunan pukuhuoneeseen muistaakseni eurolla kappale ja niitä kun jäi muutama yli, nappasin itselleni yhden ja maalasin valkoseksi. Ei ollut alkuperäinen värikään huono, sellainen vaalean vihreä, mutta tähän ehkä vähän paremmin istuu tuo valkoinen.

Jotta sitten tuo kaikki elektroniikka saadaan nätisti istumaan tuohon pöydälle porasimme liimapuulevystä tehtyyn kanteen reiän sopivaan piilokohtaan, josta saadaan sitten pujotettua kaikki piuhat lattialle.. Tosi näpsäkkä juttu, mikään ei ole rumempaa kuin ne roikkuvat piuhat!

Verhot ovat itse asiassa Ikean laskosverhoja. Meillä on joka ikisessä huoneessa jokaisessa ikkunassa samanlaiset verhot. Olen tykännyt. Varsinkin kun tuo makuuhuoneen ikkuna on kaksi osainen. Hyvä pitää ison ikkunan kohdalla verho matalalla ja aukaista pikkuikkunan verho, kun haluaa pitää ikkunan auki. Peittää ja paljastaa.. Hauska!

Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen. En ole tainnut kovin montaa kertaa törmätä tuollaisiin pidempiin pöytiin. Tosi näpsäkkä (vaikkakin kirjoittelen tätä kyseenomaista bloggausta sängyn pohjalta, eihän sitä pidä nousta vielä kuuden aikaan työpöydän ääreen..)

Mutta ihanaa päivänjatkoa kaikille! Minä jatkan nauttimista ansaitsemastani vapaapäivästä (johan tässä on kesäloman jälkeen yksi päivä tehty töitä... mutta täytyy sanoa, että oli kyllä suoraan kovaa rutistusta alusta alkaen, ei ollut mikään pehmeä lasku arkeen!) Edelleen, muistakaa osallistua arvontaan, ellette ole sitä jo tehneet!

- Jaana

(voi että on sekasin kun tuota elektroniikkaa... tulee ihan Leevi and the Leavingsin kappale "vaimo älä ole onneton, meillä melkein kaikki laitteet on..." Jep, niin on!)

Meillä ei tuo sananlasku kissat hyppii pöydällä niin pidä paikkaansa, meillä se menee "rakit hyppii pöydillä". Enni tarkkailemassa, että takapihalla on kaikki kunnossa.
En ymmärrä, miten tämä tuoli on niin suosiossa noiden meidän eläinten kesken... Ihmiset eivät juuri pääse istumaan tähän!

4 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Ihana olikin juttusi taas. Kiitos kun saimme kurkata.
Valtavan suuri on makkarisi :)
ja ikkunalaudat ovat huiput. Lapsuudenkodissani, wanhassa kiwitalossa, oli myös tuollaiset "kivilaudat", samasta kivestä oli muuten portaikon portaat.
ukavaa päivää, mä lähden kykkimään pihalle :)
tuksu

Titti kirjoitti...

Teillähän on työpiste kovasssa käytössä... ;-)
Koiruli on niin suloinen tuossa kun pää kallellaan poseeraa!♥

Unknown kirjoitti...

Okei, kiva idea noin iso työpöytä. Mä tartteen itelleni kans noin ison pöydän, sitten joskus!
Luen satunnaisesti blogiasi.
Muistelenkin, että ihastelin taloa sinulle ja kerroitkin asuvasi siinä! :D
Mukava päästä näin sisäkierrokselle ;) Olenhan vähän Eino Pitkäsen fani, joka on siis sunnitellut talon.

Eva-Liisa kirjoitti...

Ruhtinaallisesti tilaa työpöydällä,wau!

Se on kuule lämmitetty penkki, joka vetää lemmikit samalle tuolille:)

Kiitos tästä postauksesta, ihana.