lauantai 23. tammikuuta 2010

tuulahdus keväästä / warm breeze of spring

Kevään tullessa sitä kaipaa välillä jotain uutta väriä sisustukseen. Onneksi piristysruiskeen voi saada niinkin edullisesti kuin tulppaanikimpulla ja tyynyliinalla.

Petauksia on muutes sitten hauska kuvata, koirat kun haluaa aina olla huomionkeskipisteessä. Nytkin Enni halusi heti tulla petatulle pedille nukkumaan ja oli menettää malttinsa, kun Ellu tuli viereen katsomaan mitä tapahtuu. Kun Ellu ei jaksanut enää kuunnella murinaa löysi se uuden tavan hiljentää hänet.

Mutta oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

- Jaana





Towards the spring I need some splash of colour to the decoration. Thank God it's as simple as buying some tulips and putting new pillow cases.

I love taking bed pictures. The dogs want always be in the middle of attention. This time (again) Enni wanted to come to sleep to made bed and was about to loose her temper when Ellu came near. Ellu came up new way to silence her this time.

But have a lovely weekend!

- Jaana

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ompa hauska tuo alin kuva ;D Ihanat tapetit <3 Kyllä sitä äkkiä saa pienillä asioilla piristystä!

maikku kirjoitti...

aivan iihana tapetti, kertakaikkiaan!
pienillä jutuilla tosiaankin saa uutta ilmettä ja piristystä.

Marge kirjoitti...

Hei!

Kiva, kun olit jättänyt viestiä blogiini:)
Aivan ihanat nuo kuvasi! Värit ovat kauniit yhdessä ja tuo alin kuva on iiihana!!:))

Katselin muitakin postauksiasi ja totta, hassuttelua ei saa unohtaa;) Ja nyt menen vielä iltapalalle, sillä, kun katselin ruokaisia kuviasi, niin tuli nälkä...;D

Leppoisaa sunnuntaita!!

Maria kirjoitti...

Suloisia koiruleita!

Tapetti on aivan mahtava!!

Ruusa kirjoitti...

Hih, hauskat koiruudet! Kiitokset kommenteista, hauska yhteensattuma tämä asumisemme. Asuin vielä -99 keväällä naapuritalossa,muutin kesäkuun alussa pois. Tuo kadun pätkä on tosi nättiä aluetta. Parin kuukauden päästä taas Kajaaniin visiitille-jahka ilmat lauhtuu ensin ;)
Kaunis tapetti, ihana väri ja keväinen fiilis!