sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Itsensa hemmottelua / Spoiling myself

Voi että eilinen saunassakäynti tuntui hyvin tylsältä verrattuna viime viikkoon.. Päätin hemmoitella itseäni oikein toden teolla ja hankin itselleni kasvohoidon ja kiukaalle laitettiin makkaraa tulemaan ja ämpärilliseen lunta limukat viilentymään.. Kyllä sielu lepäsi.. Kyllä tuollainen hemmottelu pitäisi tehdä useammin, joka viikkoisena se tekisi varmaan mukavaa stressaantuneelle mielelle!

Koiratkin taisivat tykätä saunassa käynnistä, tai sitten he vain tykkäsivät lämpimästä makkarasta... koirilla meinasi jopa tulla taistelu pöydän ääressä makkarasta...

Hiukan harmittaa töiden puolesta, huomenna olisi ollut vapaapäivä, mutta ilmeni sairastapaus, joten menen huomenna auttelemaan.. Jospa tuossa joku viikko otan sitten sen vapaapäivän takaisin ja pidän pitkät vapaat... Ja uudelle kirppiskierrokselle, koska edellinen oli niin lupaava!

Mutta nyt, oikein mukavaa sunnuntai-iltaa!

- Jaana










Oh, you got to love sauna. Last week I took the lux tour with facial, the sausages warming on the sauna stove and limonade cooling in the bucket full of snow. It was so relaxing that "regular" sauna after that feels like nothing. I should really make that weekly routine.

Even the dogs seemed to love the sauna, but I guess it was becouse of the sausage. And that was the reason there was a small conflict at home. 

But for now, I wish all have a nice sunday evening!

Love, Jaana
,

4 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Uih mikä ihana "hymy" tässä viimeisessä kuvassa! :D Kuvaelmasi ihanasta saunaillasta herättää tässä tapauksessa suurta haikeutta, kun sauna on remontin alla.. :/ Mutta tänään ennakoimme tulevaa ja ostimme tervan tuoksuista pesugeeliä:) Jospa se laittaa remonttimieheenkin vauhtia.. Tylsä kun vapaasi peruuntui, mutta tuleehan se joskus eteen! Puuhakasta viikkoa sinne!

Ouna kirjoitti...

Kyllä kuulostaa hyvältä hemmottelureissulta sinun saunassakäyminen.
Teidän koirat on melkoisia suomi-koiria kun sauna ja makkarat kelpaa :D.
Kuinka monta hauvelia teillä asustaa?
Minä odotan kovasti heinäkuuta, jolloin meille pitäisi tulla englanninspringerspanielin pentu.
Olen siitä tai cockerista haaveillut 5-vuotiaasta asti ja unelma pitkäkorvaisesta, alituisesti häntää heiluttavasta, lerppahuulisesta koirasta on viimein toteutumassa.
Siihen asti meillä toimii ns. koirahoitola, otetaan kaikki hoitoa tarvitsevat lasten kanssa toimeen tulevat koirat hoitoon ilomielin :D.

PaaPii kirjoitti...

Kivalta kuulostaa teidän saunareissu. Suomi-koiria tosiaan niin kuin Hipsu sanoi :D

Edellisen postauksen laskiaispitko oli oikein miehekäs. Tuo olisikin hauska ylläri omalle miehellekin, olen aika varma! :D:D

Hauskaa alkanutta viikkoa sinulle!

Olivieno kirjoitti...

Voi kuinka hymyilyttää tuo saunakuva! Mainio! Ja tuohan on hyvä idis ottaa lunta ämpäriin niin pysyy saunajuomat siinä kylmänä!