perjantai 20. toukokuuta 2011

EI TAAS!!!!!

Ei. Voi. Olla. Totta. No Voi Hyvä Päivä!


Nämä ylemmät kuvat tahtovat kertoa, että meidän isän ja äidin asunnossa jotkut putket vuotavat nyt ja ne vuotavat suoraan meidän asunnon keittiöön. Ei voi olla totta! Onneksi se ei taida meillä kovin suurta remonttia aiheuttaa meidän huushollissa, mutta jotenkin minun tuuria. Johan tuosta kerkesi kulua melkeinpä kaksi kuukautta edellisestä vesivahingosta (vuokrakämpässä) ja melkeinpä päivälleen 4 vuotta siitä kun edellisen kerran yläkerran asunnosta tiputti vettä meidän keittiöön. Siitä kuvat alla.


Vanhassa asunnossa nimittäin isän ja äidin suihkun putket alkoivat vuotaa ja ne vuotivat suoraan meidän keittiöön. Meidän silloinen mikroaaltouuni ui kylpyvedessä. Edelliset kuvat on otettu 29.4.2007 ja 26.5.2007 eli melkeinpä 4 vuotta sitten. Ei jaksas nyt taaaaas!

Alla vähän fiilistelykuvia tuosta meidän vanhan kämpän keittiöstä/Olohuoneesta

 

Ihanahan tuosta tuli, kun oikein laitettiin uusiksi. Ja mieltä hiukan "piristää" ajatus siitä, että jos vanhemmat joutuvat tekemään keittiöremontin. Saisinkohan minä suunnitella sitä? Siitä tulikin mieleen, että viime aikoina olen miettinyt jopa menemistä takaisin ammattikorkeakouluun. Jos lukisi insinööriksi =D Rakennuspuolen insinööriksi. Toisaalta edelleen kiusaa mielessä se oppisopimus siitä sisustussuunnittelija/artesaani koulutuksesta. Vitsi kun pitää olla päättämätön.
Ainut, joka insinöörikoulutuksessa tökkisi olisi se insinööri. Niin paljon insinöörivitsejä kertonut töissä, että melkein hävettää. Pakko kertoa, vaikka joku insinööri tästä suuttuukin. Eräs tuttu myyjä kerran kertoi asiakkaille, että lipaston kasaamiseen menee hänellä noin 3 varttia, mutta koska hän on aika paljon harjoitellut, voisi siinä muilla asiakkailla mennä sellaiset pari tuntia. No, asiakkaat ostivat lipastonsa, veivät kotiin ja tulivat seuraavana aamuna reklamoimaan, että "heille kerrottiin, että siinä menisi pari tuntia. Todellisuudessa lipaston kasaamiseen meni 6 tuntia ja hänen miehensä sentään on insinööri". Niinpä. Siksi Itsekin olen ottanut mitta puuksi "minulla 3 varttia, normaalisti 2 tuntia, insinöörillä triplat, ohjeita lukemattomilla miehillä 3 päivää" =D

Onneksi Ahdilla, tietääkseni ainoalla näitä sivuja lukevalla miehellä on hyvä huumorintaju! =D

Mutta nyt, oikein ihanaa, tai ainakin parempaa, perjantaipäivän alkua ja alkavaa viikonloppua!

- Jaana

4 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Voi itku :(
Toivottavasti ei tuu iso remontti!

Ahti kirjoitti...

Olisitpa veikeä tapaus: blondi insinööri kertomassa insinöörivitsejä! Vai muuttuisivatko vitsit siinä vaiheessa blondivitseiksi!?
Hyvät viikonloput harmeista huolimatta!

Anonyymi kirjoitti...

Ei se insinöörin titteli kuules ole yhtään paha tapaus. Yhtään insinööri vitsiä ei ole kukaan tullut kertomaan. Ja mööpelit sekä tekniset laitteet meillä kasaan minä, ei J jaksa paneutua sellaisiin. Väittää ettei osaa :D

Terveisin Maikki (insinööri x2 )

Jannen Kuulumiset kirjoitti...

Aika paha vertaus insnööreistä :-)