torstai 11. marraskuuta 2010

Valoa kansalle eteisessä

Itse asiassa jo reippaasti ennen matkaa siivoilin ja raikkasin meidän pientä eteistä, mutta en ole vain muistanut siitä kuvia laittaa.. no, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! =D Suurin muutos todellakin eteiseen taitaa olla tuo pieni tauluvalaisin tuon mustan taulun päälle. Tähän asti eteinen on ollut valoton paikka valaisimen puuttumisen vuoksi, mutta nyt se korjattiin. Eihän tuo varmaan mikään paras ratkaisu ole, mutta nyt siellä ainakin jotakin näkee!

Edelliseltä Kuopion reissulta Jaanan kirstun tuliaisia. Ylemmän kyltin hankin jo silloin keväämmällä, alempi on kesäinen hankinta.

Valkoiset talot Jotexilta, punainen talo kirpputorilta. Näitä pitäisi alkaa bongailla lisää, jotta saa pienen kylän rakennettua! Nykyaikainen seimi! =D 


Musta joulu tiedossa, kun mustat tähdet ovat päätyneet peräseinälle. Minua niin tympäsee, kun en keksi mitään kivaa tuohon seinälle. Blogin lukijoiden ansiosta pöytäkin sai uuden paikan, mitä te olisitte tästä mieltä? Laitanko samalla tapetilla kun on tuo takaseinä? Mies ihastui sellaiseen puna-kultaiseen tapettiin ja ehdotti jos sen laittaisi ja kuljettaisi myös kulman taakse olohuoneen puolelle. Taulukollaaseja? Tekstiä? Tarroja? Komeat jalkalistat, jotka lähtisivät kiertämään seinää luoden ikäänkuin taulukehyksen tälle seinälle? APUA! Mä en keksi mitään!


Niinhän sitä taitaa olla, että omalle kodilleen sitä on sokein kaikista. No, luotan Teihin lukijoihin, että Teillä on joku ihana idea siihen!

Nyt ihanaa päivänjatkoa ja ihanaa lähestyvää loppuviikkoa! Olette ihania, ihan jokainen! Ihana aloittaa päivä aina lukemalla teidän jättämiä kommentteja!

- Jaana

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Mulla ei mitään ideaa ole, mutta lukiessani huomasin, että, itselläsi oli kosolti hienoja ideoita! Omaa kotiani koskevat ideat pulpahtavat päähän ihan milloin sattuu...ei välttämättä silloin hoksi, kun juuri sitä kohdetta miettii... :)
*lohduttelee Janaa*
Mukavaa päivää sinne :)
tuksu

Riitta kirjoitti...

Mulkaan ei heti tuu ideaa! Kiva idea tuo taulu !!!
Iloista viikonlopun odottelua sinulle :)

Ruusa kirjoitti...

En minäkään keksi mitään mitä et jo itse keksinyt! ;D
Joskus teen itse niin, että otan valokuvan ongelmakohdasta ja katselen sitä niin aukee tilanne ja suunnitelma selkiytyä..ainaki joskus! Jotenkin helpompi hahmottaa kuvasta asioita. Kumma :)

Kivat illanjatkot!