perjantai 1. lokakuuta 2010

Kirppistelyä: Kauan salattu yllätys

Viimein se yllätys, jota olen salaillut. Tämä on niin hieno, toivottavasti te muutkin tykkätte!

Edellisellä kirppiskierroksella Kuopiossa siis bongasin Helvarama -tv:n, hintaa kokonaiset 10 euroa. Aloin siinä sitten järkeilemään: "Onhan se ihana, mutta mihin minä sen laitan?" En keksinyt siinä ja just mitään, halailin sitä, silittelin ja kerroin sille, kuinka haluaisin viedä sen kotiin. Viimeinkin haikeiden jäähyväisten jälkeen lähettiin jatkamaan matkaa ja sitten kotimatkalla iltasella: HALLELUJA! Keksin sille käytön!

Kirppis oli jo kiinni ja aukesi vasta vajaan 14 tunnin kuluttua. Voin sanoa, että se 14 tuntia meni HI-TAAS-TI! Keskellä yötäkin heräsin ja totesin vielä jäljellä olevan 8 tuntia! Entä jos se ei ole siellä, entä jos joku on ostanut sen. Mies lohdutteli, ettei siihen ole kukaan edes katsonutkaan. Heti aamulla soitin kun mahdollista ja kyselin tilannetta: SE OLI VIELÄ SIELLÄ! Oi ilon päivää! Koko päivän hypin ja pompin kuin pikkutyttö!

Seuraavana vapaapäivänä ajelemaan sitten taas Kuopioon, äiti jo taisi hölmöksikin haukkua, kun koko ajan rampataan Kuopiossa. Tippa linssissä katselin, kun miehet kantoivat Helvarin pihalle ja nostettiin autoon. Monet vastaantulijatkin siinä kadulla katselivat komistusta.

Kun kotiin päästiin viimeinkin yhden äärimmäisen kitisevän matkan jälkeen (tv siis, minä nukkuin kun tukki, edellinen yö oli mennyt jännittäessä niin maan peevelisti!), isä ja Make alkoivat ihailemaan uutta aarretta. Kytkivät seinäänkin. Pimeää. Sitten kauhia kohina. Sitten välkkyi jo jotakin. Sitten tuli lumisadetta. Helskatti, sehän toimii!

Tunteet ovat niin ristiriitaisia. Ihanaa, että jokin näin vanha ihan toimiikin, mutta kun olisin toivonut sen olevan rikki. Olisin ottanut koneiston pois, laittanut takaseinään/paneelin mustavalkoisen kuvan sisään, maalannut sisäseinät valkoseksi ja viritellyt valot sisään ja tehnyt siitä baarikaapin! Mutta eihän sitä toimivaa vehettä kannatta mennä hajoittamaan.

Nyt sitten menee vierashuone taas vähän uusiksi. Tälle kaveriksi pitää ehdottomasti raahata ullakolta sellainen nahkainen tv-tuoli ja virittäytyä 50-60-luvun tunnelmaan!

On se vaan hieno!

"Potenttiaali"

"Kotimatka"

"Laajakaista"

"Sinua on varoitettu"

"Kotiteatteri"

"Äänentoistojärjestelmä"

"TV5"

Mutta nyt jälleen täysi päivä edessä. Aamuksi töihin, illaksi RockKattiin katsomaan Kolmatta naista ja Popedaa, jossain välissä leipoa huominen inventaaripiiras (siis herkuttelua kesken inventaaria) ja sitten se huominen inventaarikin vielä siihen... Mutta kyllä sen jaksaa, kun tietää miten hyvää se mulle tekee =D VIELÄ VIIKKO KESÄLOMAAN, JESH!

- Jaana

PS. Muistakaahan nämä kaksi asiaa


8 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi minkä aarteen oletkin löytänyt!
Mukavaa iltaa ja inventaariota!
-päivi-

Eva-Liisa kirjoitti...

Aarteen olet löytänyt, täällä vastaavalla pyytivät hintaa 80 euroa, sinne jäi.

Ruusa kirjoitti...

OOOH :DD Ompas se hauska,hupaisa,söpö ja retro! Ja halpa!!

Ihan huippua viikonloppua!!

tuksu kirjoitti...

Oi, että! Onpas kaunis TV! Kun olin sellainen n. 10 vuotias, ja tänne Hämeeseen alkoi ekat TV:t hiipiä, meidän perheen eka oli juurikin tuommonen, jalillaan seisova HELVAR! Ihana, ja jos joskus lakkaa toimimasta, on sulla sille sitten jälkikäyttökin keksitty. HYVÄ!
tuksu

Anna-Liisa kirjoitti...

Hienon telkkarin olet löytänyt! Kyllä kannatti pari kertaa Kuopioon ajella.

Hauskaa iltaa! Minullakin tarkoitus RockKattiin ajella. Toivottavsti ovelta saa vielä lippuja.

Kristiina kirjoitti...

Hieno tv! En äkkiä muista nähneeni tuollaista,kuin vanhoissa kuvissa.
Mutta yleensä nuo vanhat laitteet toimivat paremmin kuin uudet.

PirjopauliinaL kirjoitti...

Huisin hieno telkkari!

Birgitta kirjoitti...

Ihana löytö, kyllä tuota kelpaa katsella. Peli kaikilla herkuilla ulkomuotoa myöten.

Pahinta on joskus odottaminen, varsinkin kun on ehtinyt ensiksi ajatella toisin ja päätyy kuitenkin vastaiseen.

Onneksi telkkari halusi juuri sinulle =)