torstai 30. syyskuuta 2010

Tunnustusta ja kirppistelyä

Siskokultien Johanna antoi mulle ihanan tunnustuksen


"Koti kainuunkadulla, tää on niin ihana, päivityksiä tulee usein, todellakin inspiroivia kuvia ja ytimekkäitä tekstejä, luv it! :D"  Aaawww! Ihana. Nauratti vähän toi yrimekkäitä tekstejä. "oikeassa" maailmassa mä olen ihan kauheen puhelias, ärsyttää itseäkin. Puhunko siis liikaa, jos teksteistä tulee ytimekkäitä. Olen tarpeeksi ilmaissut itseäni aina päivällä =D

Ja säännöt oli  nämä:

1. Anna tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pidät ja jotka inspiroivat
1. Vihreä talo
2. Tirlittan /Kuvapankki
3. Diagnoosi: sisustusmania
4. Marie Elisabeths Rum
5. Henrietta Hassinen

2. Listaa kolme itselle rakasta asiaa
1. Make
2. Eläimet
3. Koti

3. Laita näytille kuva asiasta jota rakastat ja selitä miksi. No, minäpä laitan kaksi! Rakastan aamuja! Vaikka kuudelta herääminen ei millään muotoa ole mieluisaa, rakastan aamun rauhallisuutta. Kun minä aamulla vääntäydyn sängystäni ylös, siellä on jo kohta joku valtaamassa paikkani. Koko perhe kasassa, röhnöttämässä sängyssä. Vai kuuluisiko minun sanoa, että rakastan sänkyäni?


Harvinainen otos: kaikki kolme koiraa samassa kuvassa, vaikkakin yhdestä näkyy vain takapuoli! Kissa puuttuu, muuten olisi kaikki samassa!

 Sitten siihen kirppisreissuun!  Matkalla Kuopioon näimme joutsen parven levähtämässä pellolla. Taitaa virallisesti olla talvitulossa, kun linnutkin tekee lähtöään.

Iisalmessakin pysähdyttiin matkalla ja sieltäkin löytyi loistava kauppa! Jaanan Lahjatavara! Ja jotta reissu olisi täydellinen, pitihän Kuopiossakin pysähtyä Jaanan Kirstussa! Kuopion Jaanalle muutes terveisiä! =D


Iisalmessa herkuteltiin vähän Kahvila Heikkisessä...

Tässä välissä kierrettiin Iisalmessa 3 kirpputoria ja Kuopiossakin 3. Pelattiin Maken siskon luona Wii nyrkkeilyä, syötiin itsemme ähkyyn herkkuja ja alettiin lyllerrellä kohti Kainuunkatua. Ilta oli jo pitkällä kun takaisin pääsimme.


Ja niitä löytöjä. Make bongasi Kuopion Ropo -kirppikseltä Pepsi lasin eurolla. Tämä pääsee keräilemiemme Coca -Cola ja Sprite lasien jatkoksi.

Kuopion Citypörssistä Make löysi itselleen pelin.

Iisalmen Suomalaisesta löytyi kummallekin luettavaa. (Miksi minun kirjani ovat aina "kuvakirjoja"?)

Jostain Iislami - Siilinjärvi väliltä löytyi väreihin sopiva kello, 2 euroa. Tämä pääsee koristamaan vierashuonetta!

Ja sitten ehdottomasti hinnaltansa parhaimmat löydöt. Iisalmen Seurakunnan kirpputorilta lähti tavaraa ja tosi halvalla. Alla oleva nippu lähti 5 eurolla. Silkkipeitto ja elokuvat olivat yhteensä 2 euroa, lamppu teki 3 euroa. Elokuvathan on aika uusia! 2012 on muistaakseni 2009 tehty! Lampulle pitäisi keksiä jokin hyvä paikka täältä makuuhuoneesta! 


Iisalmen Yrittäjäkadun kirppikseltä lähti varoituskyltti 50 sentillä, nappeja jouluaskarteluun ja housun ompeluun ompelulankaa sekä lehti, muistaakseni kaikki alle vitosella. Oli muutes aika hyvä kirpputori. Kannatti mennä vaikka olikin monen mutkan takana!


Lisäksi se mistä eilen puhuin, onnistui ja nyt pitäisi saada tuo mies heräilemään, että päästään hakemaan "sitä" =D Se on niin hieno, että siitä tehdään ihan ikioma bloggaus myöhemmin!

Samoin löytyi vielä yksi juttu, joka lähti heti mukaankin silloin, mutta siitäkin laitetaan oma bloggaus tulemaan, kun se on niin hauska (ainakin minun mielestäni).
Mutta nyt pitää oikeesti päästä lähtemään, olisin halunnut lähteä jo tunti 45 minuuttia sitten... Kylmää vettä vai vanha herätyskello, kumpi olisi ystävällisempi tapa? =D

Huomenna lisää kirppistelyä!

- Jaana

PS. Muistakaahan osallistua arvontaan. Keisarinna -kassi kaipaa uutta kotia. Sivupalkin napista pääset suoraan arvontaan!

4 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Olipas mukava huomata, että Iisalmestakin voi kirppareilta löytää kivoja juttuja. Oon siellä monesti käyny kirppiksillä, mutta ei oikein oo tullu sellasta jee-fiilistä.

johanna kirjoitti...

Oih lainasit mun tekstiä, haha, no joo, voi olla että toi ytimekkäitä oli vähän väärä sana, mutta sellasia selkeitä ja nopealukuisia, sun tekstit jaksaa (ja ehtii!) aina lukea! :D

johanna kirjoitti...

Niin ja ihanat kun noi koirat röhnöttää kaikki samassa kuvassa! <3 :D

tuksu kirjoitti...

Oi kuinka hauska postaus taas! Kiitokset, lämpöiset kiitokset siitä:)
Ihania löytöjä ja edukkaasti olet taas tehnyt.
Tuskin maltan odottaa, että mikä ihme, on SE, jota et vielä edes paljastanut :)
*yrittää sinnitellä odotuksen kanssa*
Mukavaa päivää!
tuksu