perjantai 29. tammikuuta 2010

Lämpimiä voileipä / Warm sandwiches

Seuraavat kuvat on otettu ennen laihutuskuurin aloittamista... Voih, kuinka minä ikävöinkään nuita aikoja... teimme siis eräänä laiskana päivänä lämpimiä voileipiä ja salaattia, mutta tälläkään kertaa emme saaneet nauttia ruuasta ihan itseksemme. Santun kunniaksi täytyy sanoa, että hän on kyllä loistava kerjääjä, sen bravuuri on ihan ehdottomasti "leuka ruokapöydällä" -temppu, jolloin hän katsoo kulmien alta tapahtumia.. toimii joka kerta! Onko säälittävämpää tapausta nähtykään?

Mutta oikein ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille ja iso kiitos tilaajille! Saitte minut ihan hämilleen, kun on jo kaksitoista tilaajaa.. VAU! Iso Kiitos!

- Jaana






Oh, those wonderful days before the diet. One lazy night we desided to make a warm sandwiches (again) but this time too we didn't have the chance to enjoy then by weselfs. I have to say, that Santtu is really good to beg. His master trick is "chin to the table" which makes him look under his lids. It works everytime. Have you seen more pittiful dog then this?

But now, I wish eveyone has a great weekend!

Love, Jaana

2 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Vói mikä kuva! Kun toinen niiiin vois vähän maistella tuota leipää.. :) Hihi.. Kiitos kommenteista blogissani! Jos muuten kiinnostaa, niin etukäteistietona, että pääsiäisenä on Kajaanissa jälleen Antiikki-,keräily-ja sisustusmessut! (edullista ja vähemmän edullista..)

maikku kirjoitti...

herukullisen näkösiä leipiä!:)