maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kun Pikkumies nimen sai

Tämä postaus jäi kuukausi sitten julkaisematta, mutta julkaistaan nyt... 

Kuukausi on taas vierähtänyt ja pikkukaveri on kasvanut mahdottomasti. Siitä alkaa kehittyä ihan oikea mummomagneetti. Käytiin viikonloppuna pikkumiehen ensimmäisellä ulkomaan matkalla, kun käytiin Viking Linen juuri uudelleen merille lasketulla M/S Gabrielilla Päivä Tukholmassa -risteilyllä. Monen mummon sydän jäi sykkyrälleen, kun he katselivat rintarepussa pääsääntöisesti nukkuvaa pikkumiestä. Monet innostuivat myös kyselemään ikää ja eräs täti (ilmeisesti kätilö koulutukseltaan, kun niin tarkkoja kysymyksiä osasi kysyä) jäi ihmettelemään, miten voi toinen näyttääkin vanhemmalta, kun kerroin iäkseen 9 viikkoa. Todettiin sitten yhdessä, että eihän toisaalta poika mitenkään pieni ollut edes syntyessän!





Neuvolassa on käyty, kirpputoritapahtumissa piipahdettu ja ulkomaillakin matkailtu, samoin Kajaanissa. Pikkuheppu teki ensimmäisen pitkän road trippinsä 5 viikkoisena.Alamme vähitellen totutella häntä matkailuun, koska ostimme syksylle lentoliput Amerikkoihin, joissa ajattelimme olla sellaiset 6 viikkoa vanhempainvapaiden päättymisen tienoilla. Passikin käyty hommaamassa. On se niin mahdottoman virallista nykyään! Niin ja se nimi, joka passissa lukee? 


Pikkumies sai ison nimen: Douglas Adam. Jos joku hoksaa, minkä mukaan nimi on annettu, saa huikkasta kommenttiboksiin. :D

Äiti itse puuhailee enemmän matkablogin puolella nykyään, kun on (liian ) suuret haaveet syksyn reissusta. Paljastetaan sen verran, että mahdottomasto on ollut kirjoittamista viimeiset pari viikkoa ja vielä hyvin vähän julkaistavaksi, mutta jospa sekun muuttuukuukauden- parin sisällä. 

Nyt, ihanaa kesän odotusta kaikille! 

(Kuvassa Dougie on 11 viikkoa vanha) 

- Jaana 

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Hyvää kesän odotusta myös Sinulle ja perheelle!