lauantai 5. maaliskuuta 2011

auringon keltainen satiininen sijauspatja

Kiitos ihanan työkaverin, sain ihan "uudet" satiiniset sijauspatjat eilen! Työkaveri näki roskiksen edessä kahdet kappaleet keltaisia petareita, jotka sitten keräsin talteen. Valitettavasti sijauspatjoista ei ole kovin tarkkaa kuvaa, koska tulin vasta pimeän laskeuduttua kotiin ja silloin ei saa kovin hyviä kuvia enää meidän suht pimeässä makuuhuoneessa, joten jouduin vain stailaamaan toisen tuonne olohuoneeseen pikkuisen esille. Lähiaikoina, jos satun auringon ollessa ylhäällä olemaan kotona samaan aikaan, otan parempia kuvia tuolla makkarin puolella petauksen ohessa. Saisi vähän väriä petauksiinkin..

Kiitos Jenni bongauksesta!

Ihanaa viikonloppua kaikille, tämä tyttö lähtee katsomaan, mitä tämä päivä tuo tullessaan tuolla työrintamalla!

- Jaana

PS. Jostain syystä himottaisi satiinisia joustinpatjoja, mutta mitä ihmettä minä niillä tekisin? Johonkin se raja on vedettävä varmaan tuon keräämisenkin kanssa...

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

AIka ihania on satiiniset petarit, mutta lakanan pysyminen niissä oli kyllä kehno! *muistelee omaa ekaa petariaan*
tuksu

Anskuliini kirjoitti...

Onpas suloinen petauspatja!

So-nija kirjoitti...

Moikka. Kommentoin tuonne yhteen postaukseen jo äsken, mutta oli pakko kirjoittaa lisää. Löysin vasta äsken blogiisi ja tutkin useita sivuja sinun kirjoituksia ja kuvia. Kiitos todella paljon inspiraatiosta ja ihanista kuvista sinun arjesta ja juhlasta! Tulin todella hyvälle tuulelle kun katselin, miten olet jaksanut ja viitsinyt nähdä vaivaa kattausten suhteen! Näyttää niin hyvälle teidän ruokapöydässä :)