perjantai 25. maaliskuuta 2011

Seinät kohta valmiina, lattiaa aloitellessa

Muistin eilisaamuna ottaa viimeinkin kameran työmaalle mukaan. Kun virittelin virrat päälle ja aloin zoomata, alkoi sama virsi kuin ennenkin "ei muistikorttia". Ei siis kuvaa, mihin jäätiin toissapäivänä, mutta näytetään, mihin jäätiin eilisiltana.

Deadlinet painaa päälle ja valmista pitäisi saada nopeasti. Olemme oppineet tehokkaasti tekemään monta asiaa päällekkäin. Samalla kun seinä odottaa saneerauslaastin kuivumista, laitettiin lattiaan vesieriste. Nyt sitten aamusella toivottavasti saadaan isännöitsijä paikalle, jotta päästään laittamaan heti, kun seinä on valmis, lattiaa.


Tasoite ongelman takia seinää jouduttiin laatoittamaan luovasti. Kunhan eriste on kuivaa, saa seinä loput 10 puuttuvaa laattaa, jonka jälkeen hypätään lattian kimppuun. 


Keittiössäkin on edetty jo siihen pisteeseen, että sivutaso pystyttiin kantamaan paikalleen ja ruuvaamaan seinään kiinni. Keittiöhän alkaa ihan näyttämään siltä, kuin pitäisikin!

 

Nyt on aamusella 9 meno ja ennen sitä pitäisi kuulemma käydä ostamassa se lattiankansi,josta tuo isännöistijä on niin monesti kysellyt. Onneksi K-rauta aukeaa 7 ja on työpaikkaa vastapäätä, joten hirvittävästi ei tarvitse aamurutiineja muutella asian takia.

Makelle annan tänään vapaat kädet suunnitella lattian miten hän haluaa. Meillä meinasi mennä pakka sekasin, kun isännöitsijä epäili meille kerrotut marmorin ominaisuudet epätodeksi. Kun ostettaessa myyjiltä kysyttiin ja kysyttiin, uskaltaako marmoria laittaa kylpyhuoneen lattialle, kaksikin vastasi, että uskaltaa. Nyt sitten isännöitsijän epäilykset saivat meidät ihan sekaisin. Luotetaanko, ettei se ole liukas, vai teemmeko samanlaisesta kivimosaiikista, kuin yllä oleva kuva, pienen polun ovelta suihkunurkalle, jolloin se ei ainakaan olisi liukas. Onneksi minun ei tarvitse tätä miettiä, kun mies miettii minun puolestani!

Mutta nyt, oikein ihanaa perjantaita ja rauhallista viikonlopun alkua kaikille!

- Jaana

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Mukavaa Perjantai päivää sinne :) Ja Onnea ja Voimia viimeisiin remonttirutistuksiin :)
Kaunista siellä tulee!
Jännänä odotan, mitä se Make siellä päättää :)
tuksu

Lea-Raija kirjoitti...

Hei! Olen seurannut blogiasi aika kauan, mutta vasta nyt uskallan kommentoida. Olen antanut Sinulle blogitunnustuksen The Gorgeous Blogger.

Anonyymi kirjoitti...

Äskeisestä jäi linkki pois, sorry.