maanantai 24. tammikuuta 2011

Siistitty olohuone

Siis mistä tämä tila tuli yhtäkkiä? Avaraa, tilavaa, siistiä... tekisi mieli vain pyöriä itsensä ympäri kuin pikkulapsi nurmikolla tuolla olohuoneen lattialla! Ihana! Pakko oli ottaa kuvia, tämä ei kuitenkaan ihan heti toistu...

Täytyy sanoa, että vaikka punainen väri on lepparini, nyt alkaisin kaivata jo toista väriä tuohon sohvaan. Raaskisiko millään laittaa muutamaa satasta tuohon sohvan irtopäälliseen.. se tekisi niin paljon uutta ilmettä olkkariin! Pirun piheys kun vaivaa!


Ihanaa, upeata, rakkauden täyttämää maanantaita kaikille. Eikö olekin ihanaa kun kevät alkaa vähitellen tulla lähemmäksi. Talviväsymys alkaa väistyä ja itsekin huomaa eron, kun on enemmän energiaa kuin viime viikolla!

Nyt alkaa sama virsi kuin aina ennenkin.. töihin töihin töihin!

- Jaana

4 kommenttia:

Nimma kirjoitti...

Ihana punainen sohva! ja nättejä vanhoja huonekaluja!

Anskuliini kirjoitti...

Minä siivoilin eilen illalla varaston jonne ei päässyt oikeastaan ollenkaan sisälle, kaikki tavarat, mm askartelutarvikkeet heiteltynä sinne tänne! Eli minulle tuli samanlainen kokemus varaston kanssa, oikein pitä välillä kurkkia varastoon kun näyttää paljon selkeämmältä :D Virtaa kyllä piisaa minullakin enemmän kun valoa kohti mennään, ihanaa maanantaita sinulle!

Sari kirjoitti...

En kyllä vaihtaisi tuota punaista väriä. Sehän antaa hirmuisesti piristystä huoneeseen ja varmasti myös mielialaan.
Minua ei houkuta kevät lainkaan, joten nautin vielä täysillä talvesta.

tuksu kirjoitti...

Jaana: Punianen on IHANA!*sanoo yx täti-punainen* Se on iloinen, energinen ja juuri sopiva väri tuohon ihanaan olohuoneeseen:)
Tottakai irtopäälisellä saa mukavaa vaihtelua:)
Kiitokset taas tästäkin aurinkoa säteilevästä blogista:)
tuksu