torstai 4. marraskuuta 2010

Auringon nousu Kanarian saarilla

Ei ihan Suomessa näe tällä hetkellä tällaista auringon nousua... =( Mutta ei se mitään, meillä on muita etuja täällä Suomessa! Nyt vain ei ainutkaan tule mieleen...

Mutta ihanaa päivän jatkoa kaikille! Voiko olla ihanempaa tapaa aloittaa päivä, kuin huomata, että on vapaapäivä! Oioioioi! Jos tänään kävisi kuvaamassa tuon Kekripukin tuolla joessa ja katselisi mitä kivaa sitten tekisi! Päivä vailla suunnitelmia, IHANA!

Koittakaa vielä jaksaa näitä kuvia. Koneella on paljon muutakin, mutta kun pitäisi saada itseään niskasta kiinni ja alkaa käsitellä niitä!

- Jaana

3 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Missäs väki nukkuu, kun kukaan ei ole kommentoinut?!?
Aamukuuden jälkeen kävin täällä kurkkimassa. (Tästä on tullut nykyään minulle "aamun avaus"!) Ja kuvien katselemiseen ei väsy ja kivoja juttuja Sulla on muutenkin muutenkin!

Jaana kirjoitti...

Ahtiin voi aina luottaa! =D

Taitaa porukat olla jo vähän kyllästyneitä Teneriffa -kuviin =D Ei se mitään, hyvin ymmärrään. Huomenna onkin sitten jotain ihan muuta luvassa, kun esittelen tämän päivän kirppislöydön!

Iso kiitos Tuksulle ja Ahdille käynneistänne aina! Olette ihania, molemmat! Ahti, huolehdi sinä, että Tuksu leputtelee sitä polvea! Kesällä jaksaa sitten taas sitä puutarhaa hoitaa ehjällä polvella!

Ahti kirjoitti...

Kiitos!
Päivä pelastettu!