maanantai 26. heinäkuuta 2010

Ikea reissun tuliaisia...

Reissu tuli tehtyä ja täytyy sanoa, että rahaa palo paljon enemmän kuin oli tarkoitus. Yllättävän paljon tekee pienissäkin ostoksissa lamput ja kehykset, täytyy sanoa! No, nyt ne on hankittu eikä tarvitse enää pitää mielessä kun kiertää kaupoissa, saa keskittyä uusiin juttuihin. Ohessa olisi vähän kuvia myymälästä, ihanista yksityiskohdista joihin rakastuin aivan todella.


Aivan upeat nuo tauluvalaisimet! Ja muutenkin minun tyyllinen yhdistelmä. Komea tapetti, tunnelmavaloa ja punaiset sohvat!

Victorian ja Danielin kunniaksi kuninkaallinen makuuhuone... IHANA!

Miten pystyi menemään niin paljon rahaa, jos autokaan ei ole edes täynnä?
Tuliaiset... Tämä menee keittiöön, ettei Ellu enää levittele meidän roskiksia pitkin lattioita.

Näistä kelloista on tulossa mukava pieni yksityiskohta huoneeseen. Nämä kellot oli yhdessä kalliimpi kokonaisuus kuin yksi kirjahylly. Pitkään mietin, ostanko sellaiset jotka haluan vai sellaiset jotka maksaa 19 kruunua kappale. Tänä oli tuskainen päätös, mutta päätin, että ostan samantien mieluisat, ettei näytä halvalta lopputulos. Tuleva näyttää, oliko oikea päätös.. Niin ja paljon valaisimia kuvaseinälle, vierashuoneeseen ja makkariin. Olenko sanonut, että pidän tunnelmavalaistuksesta? =D

Vähän tulevia kattauksia varten...

Valoverho kotioven ikkunoihin.. ei haittaa, vaikka puolisäädyttömässä kunnossa kävelee, ei naapurit näe suoraan sisään =D Ja vähän uusia pyyhkeitä vessaan, nopasti uusi ilme niillä!

Vähän lisää rekvisiittaa kattaukseen. Huomatkaa puolillaan oleva viinilasi laatikko. Saatiin ehjänä kaikki Haaparannasta Kajaaniin ja sitten puolet hajosi kotiovelle... Mikä tuuri! Nyt ei voi tehdä jälkiruokia, kuin kolmelle ihmiselle kerrallaan =D Niin ja vähän lisää rekvisiittaa Liisa Ihmemaassa viikonloppuun!

Lehtiteline vessaan! Saadaan miehen pelilehdet ojennukseen! =D

Billy - kirjahyllyä ja Lack -hyllyä. Näitä pitäisi itse asiassa lähteä kohta kasailemaankin... Siinähän se päivä taas mukavasti sujuu!

Heräteostokset. Nämä oli sellaisia, mitä mietin kovasti, että ostanko nyt alta pois, vai siirränkö vielä tulevaan. Ostin sitten ja nyt koen morkkista. Mies yritti lohdutella, että käyttöönhän ne tulee ja ei tarvitse enää niitä etsiä, ovat alta pois. Niihän se tietysti myös on. Mutta silti!

Matkalta tuli otettua myös paljon kuvia. Täytyy sanoa, että minulla on kyllä kärsivällinen mies. Hän pysähteli matkan varrella aina reissun jälkeen, että pääsin napsimaan muutaman kuvan. Välillä meinasi vähn hermostua, mutta välillä hän itsekin innostui pysähtelemään ja sanomaan, että "otappa kuva tuosta auringonlaskusta". On se sitten ihana!

14 kommenttia:

marika kirjoitti...

Se on kyllä kumma miten pikku jutuista kertyy iso summa... kokemusta on :)
Kivoja shoppailuja<3

-Jassu- kirjoitti...

Kivoja löytöjä olette tehneet! Älä turhaan koe morkkista, sillä mietippä paljonko sillä kehysten haku reissulla olisi taas palanut rahaa! :-D

Juu ja muutama ylimääräinen pysähdys teillä taisi olla paluumatkalla, hih!

Jaana kirjoitti...

-Jassu-: totta, toinenkin viissatanen olisi saattanut mennä sillä reissulla... Ja ihan vain muutama pysähdys *yksi, kaksi... yrittää laskea, mutta sekoaa viidennen pysähdyksen kohdalla...* =D

vupii kirjoitti...

Hyviä ostoksia olit tehnyt. Ihania kuvia :)

TainaSusanna kirjoitti...

Mahtavia taivaita olette nähneet ja tallentaneet! Eikä kyllä ostoksissakaan mitään vikaa ole... tuli ihan jouluinen olo vain näitä kuvia katsellessa (niin paljon kaikkee!) :D

Ruusa kirjoitti...

Tätä minä kutsun shoppaamiseksi! ;D
Samahan se on kerralla ostaa sillon kun löytää!

Upeita kuvia!

Hauskaa viikkoa!

Hipsu kirjoitti...

Korjasin tässä juuri näppiksen sähköjohdot kuorimalla ja kiertämällä yhteen, kun Jaajo äsken puri näppiksen piuhan poikki ;), jotta pääsen kommentoimaan sinulle :)

Aivan ihanat ikeaostokset teillä ja totta tosiaan mies on kärsivällinen kun jaksaa kierrellä Ikeassa, ei motkota ostoksista vaan lohduttelee jos kadut jotain ostosta ja sitten vielä matkalla suostuu pysähtelemään jotta pääset valokuvaamaan.
Se on sitä ihka oikeaa rakkautta!♥
I-H-A-N-A-A!

Anskuliini kirjoitti...

hienoja ostoksia olet tehnyt!! Ja mikä tunnelma noissa kuvissa...upeita!!

Hippokampustaja kirjoitti...

Aiotko laittaa nuo kellot näyttämään eri kaupunkien aikoja? Sama idea on minulla ollut, mutta en ole vielä löytänyt tarpeeksi halpoja kelloja moiseen...

Jaana kirjoitti...

Hippokampustaja: hyvin lähelle arvattu. Itse olen myös etsinyt tarpeeksi halpoja ja hyvännäköisiä kelloja, mutta koska sellaisia ei ole, satsasin sitten vähän kalliimpaan kelloon. Nuo maksoivat 149 kruunua kappale, eli 3 kelloa tuli maksamaan aikastlailla paljon, mutta hyvältä ne tuolla seinällä nyt näyttävät.

Itselläni on eräänlainen kiero, omituinen, suorastaan savolainen suunnitelma nuille kelloille, nyt pitäisi vain päästä yläkertaan tulostamaan kaupungit sinne... =D Postaus asiasta tulossa lähipäivinä aikastlailla varmasti!

tuksu kirjoitti...

Aika hienoja ostoksia olet tehnyt. Ja on se niinkin, että kun pitkähkön matkan tekee, kannattaa silloin tuoda se "autolasti", kun kulkeekin "samalla rahalla"
Jännityksellä odottelen mitä kaikkea kivaa noista ostoksista rakenteletkaan :)
Muuten, noita lasten astioita hypistelin minäkin Tampereen Ikeassa käydessäni. IHANAT!
tuksu

Ahti kirjoitti...

Täyden kympin arvoinen mies Sinulla(kin)! Osasi pysähtyä juuri tuon viimeisen kuvan ottohetkellä. Hienoimpia auringonlaskukuvia, mitä muistan nähneeni! (Vaimoni mielestä muistini ei enää mene ihan "täysillä", mutta kyllä minä aurinkolaskukuvat muistan!)

Mites muuten kävi niitten "kauneusunien jälkeen?

Terveisin "tuksum'miäs"

Jaana kirjoitti...

Se on juuri se kuva, jossa Make pysähtyi jarrut kirskuen, teki U-käännöksen ja käski ottaa kuvan. Se on kyllä hieno!

Huonosti meni kauneusunien kanssa. Ihan samanlainen naama tuijotti aamulla takaisin... tai ehkä pikkuisen hompsuisempi nainen katsoi takaisin, kun en muistanut meikkejä pestä enää keskiyöllä ja ripsivärit oli levinnyt silmien ympäri... =D

Jaana kirjoitti...

Hipsulle: olen ihan otettu tästä vaivannäöstä! Voi pientä Jaajoa, kaikkea pitää kokeilla

Ja vielä Hipsulle ja kaikille muillekin: Mieheni on täällä ollut rinta rottingilla koko eilisen päivän, kun häntä niin kehuttiin. Näytti kuin olisi kasvanut vielä 5 senttiä, kun ryhti oikeini oikein kummasti! =D